Navigeer naar:

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen, dan horen wij dat graag! Er zijn genoeg mogelijkheden zoals het toevoegen van zogenoemde hotspots met extra informatie in de vorm van tekst, afbeeldingen, muziek en links naar externe websites. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Funda

Funda en andere woningsites waarderen 360 graden fotografie. Zij belonen 360 graden foto’s met een hogere positie waardoor de woning meer attentiewaarde krijgt.

Wij maken 360° foto’s voor geschikt voor o.a. Funda. Geïnteresseerde kopers kunnen  virtueel rondkijken in jouw woning en zo al een goed beeld krijgen. De woning wordt langer bekeken , het vergroot de verkoopkans en voorkomt teleurstelling bij het werkelijke bezoek.

Met 360° foto’s creëer je meerwaarde voor de verkoop van jouw woning met een ruimtelijke presentatie. Alle bijzondere details of kenmerken over jouw woning kun je laten uitlichten met een korte beschrijving in de 360° foto’s. Zo weet de koper wat hij van de woning mag verwachten. Door deze unieke presentatie blijven geïnteresseerden langer naar de woning kijken en dat vergroot de verkoopkansen.  

Uit onderzoek, door Funda, blijkt dat kopers woningen waarbij 360 graden fotografie worden aangeboden positiever waarderen. Tevens zorgen 360 graden foto’s voor een gedegen eerste selectie.