Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen, dan horen wij dat graag! Er zijn genoeg mogelijkheden zoals het toevoegen van zogenoemde hotspots met extra informatie in de vorm van tekst, afbeeldingen, muziek en links naar externe websites. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Diensten

360 graden foto's

Een 360 graden foto geeft een volledig beeld van de ruimte. De ruimte kan via meerdere invalshoeken bekeken worden, waardoor de bezoeker een duidelijk beeld van de locatie krijgt. Niet alleen leuk, maar ook voor veel doeleinden inzetbaar.

>> Lees meer

 

Funda

360 fotografie kan een groot voordeel zijn bij de verkoop van uw huis. Potentiële kopers krijgen een beter inzicht in de ruimte wanneer ze het in de totaliteit kunnen zien. Hiermee is het duidelijker wat de mogelijkheden van de woning zijn.

>> Lees meer

 

Virtuele tour

Een virtuele tour is de ideale manier om een duidelijk beeld te geven van een fysieke ruimte. Deze interactieve functie van 360 fotografie geeft de bezoeker de kans de locatie als levensecht te ervaren van achter zijn of haar computer.

>> Lees meer

 

Google+ bedrijfspagina

Op dit moment zijn wij bezig met de certificering voor Google Trusted Photographer. De 360 graden panorama foto's kunnen gebruikt worden voor een virtuele tour door jou bedrijf via je Google+ bedrijfspagina. De zicht- en vindbaarheid binnen Google zoekopdrachten wordt hierdoor nog groter.

 

Nog geen Google+ bedrijfspagina? Wij kunnen je helpen bij het opzetten en inrichten hiervan.